Je kunt de (annulerings-)voorwaarden terugzien op je boekingsbevestiging of door in te loggen op MijnTix. Weet je zeker dat je wil annuleren? Selecteer dan je boeking in MijnTix en druk op de gele knop Annuleren. Lukt dit niet? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Doe dit altijd ruim voor de gestelde deadline voor annulering. In verband met drukte is er een langere verwerkingstijd per telefoon en e-mail.

Is de termijn om te annuleren reeds verstreken? Dan krijg je geen geld terug bij annulering.

Heb je andere vragen met betrekking tot wijzigen of annuleren? Neem dan rechtstreeks contact op met de accommodatie.